Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Erfaren Lager- og Kørselsleder til Optimera Aalborg


 Erfaren Lager- og Kørselsleder til Optimera Aalborg 
 

 

Hos Optimera forsøger vi altid at optimere i alle led!

Vi søger en erfaren og stærk profil indenfor Lager- og Kørselsplanlægning til at opbygge, lede og drifte Optimeras Distributionscenter i Aalborg.

Dine kvalifikationer og erfaring
Jobbet kræver branchekendskab, ledererfaring samt en vilje og passion for lager og distribution. Du motiveres af at drive en velsmurt ”maskine”, og kan efterleve de krav, som stilles til en effektiv distribution eksempelvis i form af deadlines, service og ikke mindst samarbejde og teamwork.

Om jobbet og opgaverne
Du bliver en del af lederteamet på en spændende og travl arbejdsplads i et uformelt miljø, hvor kunderne er i højsædet, og hvor den gode kvalitet vægtes højt.

Dine primære arbejdsområder bliver:
•  Ansvarlig for ledelse og drift af regionens lager og dist-ribution
•  Varetage kørselsplanlægning, som er en grundsten i vores logistik
•  Varemodtagelse, ekspedition og plukning af ordre
•  At sikre at gængse lager- og logistik rutiner efterleves
• At sikre et godt samarbejde med kolleger, kunder og samarbejdspartnere
• At bidrage til en god og sikker arbejdsplads

Succeskriterier i jobbet er god planlægning, struktur, at sikre effektivitet og kvalitet -så dette er ligeledes ord, der kendetegner dig som person.

Vil du med på holdet?
Når du er ansat i Optimera, er du samtidig en del af verdens største virksomhed inden for handel med byggematerialer. Saint-Gobain har mere end 200.000 ansatte fordelt over 64 lande med mere end 1.000 virksomheder. Sammen drives vi af passion for kunder, resultater og samarbejde, og vi vil være en førende virksomhed på de markeder, hvor vi er repræsenteret.

I Danmark hedder vi Saint-Gobain Distribution Denmark. Vi distribuerer produkter og løsninger af høj kvalitet til bygge- og anlægssektoren for de selvstændige brands Optimera, Pro-Træ, Brødrene Dahl, Øland og Zupply. Læs mere om Saint-Gobain på SGDD.dk

Hvis du kan se dig selv som Optimeras nye Lager- og Kørselsleder, så send os en kortfattet ansøgning - gerne hurtigst muligt, da vi afholder samtaler og ansætter løbende.

 
Ansøgningsfrist:
12. marts 2018

Tiltrædelse:
1. maj 2018 eller efter aftale

Arbejdssted:
Mineralvej 10
9220 Aalborg

Jobtype:
Lager- og Kørselsleder

Arbejdstid:
37 timer ugtl. efter aftale

Kontaktperson:
Regionschef
Jakob Glintborg
Tlf. 20 81 73 41
 
eller
 
Forretningschef
Casper Jensen
Tlf. 40 30 30 70

Hjemmeside:
www.optimera.dk
            

  

 
 
Om Optimera
Optimera er en professionel byggecenterkæde med 17 centre i Danmark og et center på Grønland, samt et online byggecenter med landsdækkende levering. Virksomheden har stærke kompetencer inden for træ og har blandt andet leveret træ til Operaen og Skuespilhuset. Optimeras kunder er primært professionelle håndværkere og det semiprofessionelle segment. Optimera indgår sammen med Brødrene Dahl, Øland og Zupply i Saint-Gobain koncernen. 
    
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.